4 Şubat 2014 Salı

Korkunun Dorugu: Outlast

mücahit coşkun | 04:07
   Merhaba deneyimli oyuncu okurları bu yazıda birçok oyun severin çok korkarak oynadığı Outlast oyunu hakkında bazı bilgiler vereceğiz.
Miles Upshur adında bir araştırmacı gazeteciyiz. Kimsenin gidemediği
Mount Massive Asylum adında bir tımarhaneye gidip oradaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Oyunda yanımızda sadece kameramız ve not defterimiz var. Kameramızın iki tane mod seçeneği normal mod (pil götürmüyor). ve Ogün Özgür gece görüşü modu var (aşırı derecede pil götürüyor).Kamerayı kullanmaya devam edebilmek için yeni piller bulmanız gerekli. Pilleri tımarhanenin içindeki odalardan buluyoruz. Pilleri oyunun ilk bölümlerinde çok kolay buluyoruz ama oyunun ilerki bölümlerinde pilleri bulmak zorlaşıyor.


   Not defterine konusuna değinecek olursak kamerada çektiğimiz ilginç şeyleri gazeteci not defterine yazıyor yazdığını nereden anlayacağım derseniz yazdığı zaman yazı sesi geliyor ve menüden bizim gazetecinin yazdığı nota bakabiliyorsunuz. Oyunda odalardan dosyalarda bulabiliyoruz aynı şekilde bulduğumuz dosya yazılarını menüden bakabiliyoruz. Çektiğimiz görüntülere bakamıyoruz. Kamerada uzaklaştırma ve yakınlaştırma özelliği de bulunmakta.


   Oyun içeriği hakkında fazla bilgi vermiyoruz.Bu korku dolu oyunu kendiniz keşfetmelisiniz. Eğer korku oyunlarını seviyorsanız bu oyunun sizi kesinlikle tatmin edeceğini söyleyebilirim. Oyun Steam'de mevcuttur. İyi oyunlar.

Ogün Özgür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-