2 Şubat 2014 Pazar

Deneyimli Oyuncu'dan Playstation 4 İncelemesi

mücahit coşkun | 08:46
   13 Aralıkta Türkiyeye 1.499 TL’ye Çıkarılacağı Duyurulan Ps4 yok denecek kadar az olarak bayilere gönderildi. Bir Bayiye en fazla 25 tane gönderilen Ps4’lerin bazılarında kablolarının eksik olduğu fark edildi. ve benim gözlemlerime göre (ki herkes fark etmiştir)her ayın sonunda Ps4 50 TL daha pahalılaştığını fark ettim.
   Şuan şatışta olan oyunlar en az 199 TL en Fazla 210 TL’ye kadar ulaşabiliyor.Playstation4 de artık online oyun oynayabilmek için her ay Playstation plus’a para ödememiz gerekecek.   Playstation 4 de en sevdiğim şeylerden biri ise Dualshock 4 gerçekten müthiş bir dualshock olmuş dualshock’un altındaki kulaklık haznesine Playtation 4 kutusundan çıkan kulaklığı takıp oyunları ordan dinleyebileceğiz.  Playstation 4 donanım konusunda çok iyi ekran fotoğrafı çekebiliyoruz, ps vitası olanlar playstation 4 de oynadığı oyunları ps vitaya aktarabiliyor(Birazdan daha net olarak anlatacağım),canlı yayınlar yapabiliyoruz. Playstation 4 tam bir konsol olmuş.
Çok hızlı bir alet şuan sadece 500 gb’ı var şuanki Ps4 oyunlarının hepsinin toplamı 332 gb tabikide gelecekte 600-700 gb’lıkları da çıkacaktır.

   Ps vita konusuna değindiğimiz zaman Playstation4 oynuyoruz ve anneniz, kardeşiniz veya herhangi biri size oyunun tam ortasında televizyon izlemek istediğini söylüyor sizde Playstation 4’ü kapatmadan Ps Vita ile playstation4’ü senkronize ederek Ps vitada Ps4 oyunumuzu rahatlıkla oynayabiliyoruz. Benim en sevdiğim özelliklerden biri bu oldu. Ve artık Playstation 4 oyunları Türkçe alt yazılı oldu ki bu İngilizce bilmeyenler için çok iyi oldu. Şuan ki oyunlarına örnek vermek gerekirse Killzone Shadow Fall,Knack,Battlefield4,Call Of Duty Ghost,Warframe ,Fifa 14,Assasin's Creed: Black Flag vb. Bunlar gibi oyunları var. Konsolun şuan ki hali bence çok iyi gelecek zamanda kim bilir nasıl olacak tabi bazı eksikleri de yok değil bazı sistem önemsiz sistem bölümleri bazen yavaşlıyor bu bazı oyuncular için çok önemli ama bence kafaya takılacak kadar büyük bir sorun gibi gözükmüyor gelecek güncellemelerde düzelir diye düşünüyorum. Şuan çektiğimiz videoları veya fotoğrafları sadece Facebook ve Twitter sosyal ağlarında yayınlaya biliyoruz gelecek zamanlarda Youtube’da gelir diye düşünüyorum ki umarım gelir bu da Playstation 4’ü olan youtube’da oyun videoları çekenler için çok büyük bir avantaj olur. Benden bu kadar kendinize iyi bakın bir sonraki konumuzda görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-