5 Şubat 2014 Çarşamba

Ancaria'nın Sana İhtiyacı Var: Sacred Citadel

mücahit coşkun | 03:54
   Cesur bir savaşçı, Ninja yada büyücü olmak mı istiyorsun? Durma ! hemen bu dünyaya sende katıl.Baltanı,Kılıcını,Yayını hemen kap.Çünkü Ancaria'nın sana ihtiyacı var!
   Oyunumuz Sacred Citadel, Ancaria şehrini ele geçiren canavarlardan kurtarma üzerine kurulmuş bir oyundur.Oyunda ki Skilllerden, iksirlerden, silahlardan ve seviyelerden biraz bahsetmek istiyorum.






Seviye: Oyunda canavarları öldürerek seviye puanı kazanırız.Bunla birliktede seviye atlarız.Seviye atlayınca da güç,dayanıklık,zeka gibi özellikleri güçlendirebiliriz.

Silahlar : Oyunda silahları pazardaki silah satıcısından ya da canavar keserek elde edebilirsiniz. Oyundaki silahlarımız ise balta,yay,topuz,hançer gibi silahlardır. Bu silahlarında zehir,şimşek,alev gibi birçok özelliği vardır.


İksirler: Oyunda 3 adet iksir türü var. Bu iksirleri pazardan veya oyundaki canavarlardan elde edebiliriz. Bu iksirler: Can iksiri, Ölümcül Yetenek İksiri ve Güç iksiridir.

Skiller: Oyununa zevk katan birçok Skill var. Bu Skiller karakterimize göre değişiyor.Örneğin Ninja isek havada ok atıyoruz ya da hançerle seri bir şekilde dalıyoruz. Bu Skiller bir nevi kombodur. Bu skilleri açmak için seviye atlamak gerekir.

Ayrıca oyunumuzu 3 kişilik Co-Op modunda da oynayabilirsiniz.


   Oyun 2 platformda mevcuttur PC ve Xbox
   Gelelim birazda oyunun yapımcılarına.Oyunun yapımcıları Southend Interactive'dir. Nereden alabiliriz derseniz Steam üzerinden 15 dolara alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz ufak zevkli bir oyun. İyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-