13 Aralık 2013 Cuma

Connor neden kaybetti ?

mücahit coşkun | 06:17
 Bu konuda çok şey duymuşunuzdur hatta eğer takip ediyorsanız genel tepkiyi farketmişinizdir.Assassin serisinin karakterli genelde karizmatik,yakışıklı,asi ruhlu adamlar olarak gördük.Örneğin Altair, kendisi koskoca ustaya baş kaldırdı.Karakterimizin birini öldürdüğündeki havası bile bir değişikti.Ezio,zaten ismi duyulduğunda akla belli bir karizma akla gelen biri.Nerdeyse her oyunda başka bir hanımla,soğuk kanlı.





   Edward bile yeni gelmesine rağmen sevildi. Sağdık,asi,yetenekli,adam portreye uyuyo.Fakat Connor'a geldiğimizde karakterimiz biraz daha örnek vatandaş.
   Yani demeye çalıştığım şu ki,Connor bu karakterlere nazaran daha idealist daha durgun,biraz daha ciddi hatta Altair'e bile nazaran daha ciddi.




   Ayrıca birde içinde olduğu oyunun içinden çıkartılmış özellikler var. Mesela bence Revelations'taki kule
sistemi ve Brotherhood'taki Asssassin yetişterme gibi özellikler benim çok hoşuma gitmişti.Bunların dışında gemi kaptanlığı çok iyi bir özellikti.Fakat anlattığım gibi karakterin oyunla çok bağdaştırılması
ona çok fazla eksi getirdi.

   Benim görüşüm bu,yinede ben Connor'ı sevdim.Tabii daha başka karakterler de var (Aveline vb.) Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-