10 Nisan 2013 Çarşamba

Don't Starve Beta

mücahit coşkun | 05:43
   Artık ıssız doğada tek başınıza kaldınız. Yaşamınızı sürdürmeniz gerek!

   Don't starve yeni bir hayatta kalma oyunu Minecraft, Terraria tarzı. Bu iki oyun gibi bu oyununda sevileceğini tahmin ediyorum oyunun henüz tam versiyonu çıkmadı Betasından izlenimlerimi sizinle paylaşıyorum...





   Fantastik bir hayal dünyası var oyunun. Tek başınızasınız hiç bir şeyiniz yok. Etraftan dal,taş,çiçek vesaire malzemeler toplayarak yeni malzemeler yapıyorsunuz. Mesela balta yapıp ağaç kesiyorsunuz, kestiğiniz odunlarla ateş yakabiliyorsunuz... Oyunda her şeyin birbiriyle bağlantısı var. Geceleri karanlıkta kalmak istemiyorsanız ateş yakmalısınız. Ölmemek için yemek yemelisiniz. Etraftan malzemeler toplayıp o malzemelerle   tuzaklar kurup etraftaki kuş,tavşan gibi hayvanları avlayabilirsiniz.
   Etrafta ki canavarlara karşıda dikkatli olmalısınız her an size saldırıp yaşamınıza son verebilirler.



   Resimde gördüğünüz gibi ekranın köşelerinde göstergeler,kutucuklar var. Sol köşede görünenler oluşturabileceğiniz eşyalar ve o eşyaları oluşturabilmek için gereken malzemeler gösterilir. Alt taraftaki kutularda sahip olduğunuz malzemeler görünür. Sağ taraftaki göstergelerde(yukarıdan aşağıya) kaçıncı günde olduğunuzu ve günün bitmesine ne kadar kaldığını, canınızın ne kadar olduğunu,açlık düzeyinizi gösterir.
   Tam versiyonunda birkaç yeni eşya daha eklenecekmiş. Hayatta kalma oyunlarından hoşlanan oyun severler bu oyunu seveceklerdir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-