5 Mart 2013 Salı

Gerilim Sevenlere: Resident Evil 5

mücahit coşkun | 05:35
   Resident Evil(RE) hayranlarını gerçekten çok tatmin edicek bir oyun biraz RE serisi hakkında bilgi veriyim.

   1996 yılında ilk oyunlar piyasaya çıktılar. O günden günümüze kadar birsürü filmi,oyunu yapıldı. Oyun da amaç zombilerle savaşarak klasik bir kavram olan(artık) kötülükleri yenmek. Aksiyonu,gerilimi çok bol bir seri. Birden önünüze atlayan zombilerden irkilebiliyorsunuz. Şimdi serinin 5. oyunu hakkında birşeyler söyliyelim.



   Bu oyunda gerilim biraz azaltılmış ama tamameb yok edilmemiş  tabiki. Aksiyona daha çok yüklenilmiş. Grafiklerin ve seslerin gerçekçiliği sayesinde oyun daha bir eğlenceli daha bir zevkli olmuş. Oyunda bir erkek karekteri yönetiyorsunuz(Chris Redfield) size bir kadın karekter(Sheva Alomar) eşlik ediyor. Sizinli birlikte savaşıp yaralandığınızda size yardım ediyor. Eğer 2 karekterden biri ölürse 'GAME OVER'. Yani kadın karekteride kollamalısınız.


   Oyundaki kontrollerde çok kolay dilediğinizde diğer karekterle eşyalarınızı değiştirebiliyorsunuz. Senaryosu da gayet tatmin edici. Eğer kalp rahatsızlığınız yoksa bu oyunu denemelisiniz( Sadece biraz abartıyorum oyun o kadarda korkunç değil:) ). Altta oyunun oynanış videosunu izleyebilirsiniz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-