2 Şubat 2013 Cumartesi

The Godfather II

mücahit coşkun | 03:01
   Herkes Godfather serisi hakkında birşeyler biliyordur. İlk oyun'dan sonra  epey geliştirilmiş bu oyun.

Oyunun ilk başında küba da bir kutlamadayız. Bir süre sonra ihtilal çıkıyor ve askerler binayı basıyor. Askerler ile çatışmaya giriyoruz ve havaalanına doğru kaçmaya çalışıyoruz. Havaalanına kadar çatışa çatışa gidip uçağa biniyoruz ve New York'a doğru yola çıkıyoruz.

   1. oyunda sadece bize verilen görevleri yapıyorduk. Bu oyunda ise kendi ailemizi(çetemizi)kurup şehri kontrol etmeye çalışıyoruz. Şehri kontrol etmeye çalışırkende rakip aile'yide yok etmeye çalışıyoruz.








   Kendi ailemize bombacı,kundakçı,kasa açıcı,elektronik aletlerden anlayan kişileri bulduktan sonra şehri kontrol etmeye gidiyoruz. Dükkanlara giderek bize haraç ödemeleri gerektiğini söylüyoruz eğer haraç ödemezlerse onları ikna etmek için dövüyoruz. İsterseniz size haraç ödemeyen kişilerin mekanlarını kundaklıyabiliyorsunuz.

   Oyunda çok çeşitli silah türleri var, bombalar, dinamitler, tüfekler , taralamalı sialahlar, molotof kokteyleri.... Oyunda ki bombalarla bazı duvarları yıkabiliyorsunuz. Özellikle banka soygununda bombalar çok işinize yarıyor.

   Kurduğunuz ailenizde herkesin bir rütbesi olacaktır. Tabiki bunu siz belirliyorsunuz.

   RÜTBELER:

1)Outsider: Bu ailede olmadığınızı gösterir.
2) Assocatied: Bunlar ailenin tetikçileridir.
3) Soldier: Bu aslında ailenin esas elemanıdır Tüm işi bunlar yapar.
4) Capo: Bu bir şeftir Don veya Underboss'tan aldığı emirleri soldier ve assocatied'lere verir Yani birer aracıdır Bunların emrinde bir Soldier ve Assocatied mangası vardır Görevleri ailelerinde kendilerine ait olan bölgeyi korumak ve Don'dan aldığı emirleri uygulamaktır.
5) Underboss: Bu Bir yardımcılıktır Don'a yardım eder Genellikle Don'un oğulları bu görevi yapar.
6) Don: Bu rütbe ise ailenin liderliğidir Tüm ailenin kontrolü bu kişinin kontrolündedir.bu rütbeye gelindiğinde görevler bitmiş olur.
7) Don Of New York City: Tüm New York'un yeraltı lideridir Tüm New York'un yeraltı işleri ondan sorulur En büyük rütbedir.Bu rütbeye ulaşmak için bütün mekanları ele geçirmek gerekir



   Oynanışı çok zevkli bir oyun sadece şehirde dolaşarak bile eğlenebilirsiniz denenmesi gereken bir oyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Deneyimli Oyuncu'nun Blogu © 2013. All Rights Reserved | Powered by-Blogger

-